"Opus est divisibus."

Verkkosivut

Taatusti responsiiviset ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt verkkosivut.

Hosting

Ylläpidämme verkkosivuja ja tarjoamme muita ylläpitoon liittyviä palveluja.

Konsultointi

Tarjoamme IT-konsultointia ja jaamme tietotaitoamme ongelmien ratkaisuun.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistojen suunnittelua, kehitystä ja testausta asiakkaan toiveiden mukaan.
Responsiiviset ja tyylikkäät verkkosivut

Verkkosivut

Rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat modernit verkkosivut, joista sinä ja sivustosi vierailijat tulevat varmasti pitämään. Me arvostamme hyvää käytettävyyttä, nopeutta ja totta kai myös estetiikkaa. Sivustosi tulee olemaan responsiivinen ja hakukoneystävällinen.

Ennen kaikkea sivustosi tulee olemaan juuri sellainen kuin sinä haluat. Sinun ei tarvitse myöskään tietää heti kaikkea, vaan me autamme mielellämme ideoinnissa ja pidämme sinut tiiviisti mukana suunnitteluprosessissa. Osaamme selittää kaiken sekä nörtiksi että ihan selkokielelläkin.

Yleisin käyttämämme julkaisualusta on WordPress, mutta emme ole sen hyödyntämisen suhteen ehdottomia.


Sivustojen ja ohjelmistojen ylläpito ja tuki

Hosting

Verkkosivujen luomisen lisäksi tarjoamme myös niiden ylläpitoa edullisesti. Samassa yhteydessä saat halutessasi käyttöösi myös sähköpostipalveluita ja muita tarpeitasi vastaavia apuja.


Konsultointi ja koulutus IT-asioissa

Konsultointi

Tarjoamme konsultointipalveluita tietojenkäsittelyä koskeviin ongelmiin, kuten kotisivujen luontiin ja hakukoneoptimointiin. Opastamme asiakkaita myös palvelujen käyttöönotossa.

Mitä IT-ongelmaa asiasi koskeekin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiantuntijamme neuvovat sinua ja voivat tarpeen mukaan myös järjestää koulutusta aiheesta.


Ohjelmistokehitys ja mobiilituotekehitys

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistojen kehittäminen on meille tuttua touhua. Kehitämme ketterästi toimivia ja helppokäyttöisiä ohjelmistoja asiakkaidemme tarpeisiin käyttäen uusimpia ja toimivimpia tekniikoita. Jatkokehitämme myös jo aloitettuja ohjelmistoja.

Maksupalveluita tarvitseville Kooditar tarjoaa Paytrail-integraation. Kooditar on myös Lemonsoft-palvelujen jälleenmyyjä.

Kehitämme perinteisten ohjelmistoratkaisujen lisäksi mobiilisovelluksia sekä Android- että iPhone-alustoille.


Muut IT- ja ICT-palvelut

Ja muuta!

Jos mikään yllä mainituista palveluista ei vastaa tarpeitasi, voimme silti auttaa etsimään juuri sinulle toimivan ratkaisun. Jos etsit jollain tavalla tietojenkäsittelyä koskevaa palvelua, niin ota yhteyttä.


Tuotteemme, mm. mobiiliapplikaatiot ja valmissovellukset

Tuotteitamme

Asiakasprojektien lisäksi keskitymme vahvasti sisäisten projektien kehittämiseen. Tuotamme uusia sovelluksia sekä web-käyttöön että mobiililaitteille.

Fyrkkaa-sovellus näyttää käyttäjän lähimmät Otto-pankkiautomaatit sekä niiden suunnan. Tarkempaa tietoa sovelluksesta löytyy täältä.