"Opus est divisibus."

Sitruunakevät

12.5.2017 | Santeri Salonen

Lemonsoft CRM-järjestelmä integraatio ja web-kehitys

Kevään 2017 aikana Kooditar sai tutustua Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmään ja toteuttaa sen kanssa keskustelevan ohjelman.

Tarkoituksenamme oli rakentaa tukkutilauslomake asiakkaallemme, joka oli ottamassa järjestelmää käyttöönsä. Lomakkeen piti tulostaa näkyville asiakkaalla myynnissä olevia tuotteita ja viedä sillä tehdyt tilaukset lopulta toivotulla tavalla Lemonsoftin järjestelmään. Asiakkaamme säästää vaivaa hoitaessaan tilausten hallinnoinnin ERP-järjestelmän kautta epämääräisten paperien ja sähköpostien pyörittelyn sijaan

Tilauslomake toteutettiin PHP-pohjaisena sovelluksena, joka kutsui Lemonsoftin palvelurajapintaa. Olimme hieman yllättyneitä siitä, miten Lemonsoft hoiti järjestelmiensä dokumentaation toimituksen ja perehdytyksen, mutta saimme silti kaiken tarvittavan ohjeistuksen lopulta heidän päästään.

Projekti päättyi onnistuneesti ja oli haasteistaan huolimatta kiinnostava oppimiskokemus. Hyvän ja yksityiskohtaisen määrittelyn sekä ominaisuuslistan kokoamisen merkitys tuli hyvin esille tässä projektissa. Samoin dokumentaation tärkeys korostui entisessään tutkiessamme rajapinnan toimintaa. SOAP-rajapinnat, jotka olivat aikaisemmin tiimillemme muita vieraampia, tulivat nekin tutuksi sovellusta tehdessä.

Voimme myös jatkossa tarjota Lemonsoft-integraatioita verkkokauppoihin ja tilausjärjestelmiin osana palvelujamme