"Opus est divisibus."

Kyyti hukassa? TaksiHaku auttaa!

21.8.2018 | Panu Saarenoja

TaksiHaku!


Liikennepalvelulaki uudistui Suomessa heinäkuussa ja vapautti näin ollen monella tapaa taksien toimintaa maassamme. Kuluttajien kannalta muutos on voinut olla helposti kuitenkin hämmentävä. Taksien toimintamallit ja näin ollen myös hinnat ovat potentiaalisesti nyt vaihtelevampia kuin koskaan, eikä niiden keskinäinen vertailu ole sekään aina helppoa. Isommat taksiyhtiöt linnoittautuvat nykyisin kovalla vimmalla omien mobiilisovellustensa taakse, mikä ei auta niinkään enää sopivan kyydin löytämisessä, vaan on enemmänkin omiaan sekoittamaan päitä.

Koodittaren uusi sovellus TaksiHaku on suunniteltu virtaviivaistamaan taksien tilaamista ja vertaamista. Sovellus kokoaa yhteen taksiyhtiöiden ilmoittamia hintatietoja ja esittelee ne käyttäjälle aina tämän tarpeiden mukaisesti.

TaksiHaun käyttö onnistuu syöttämällä sovellukseen ihan vain suunnitellun matkan lähtö- ja päätepisteen sekä taksia kaipaavien henkilöiden määrän. Tiedon avulla sovellus työstää sitten arvion matkan pituudesta, kestosta sekä hinnasta, ja esittelee lopulta listattuna ehdotuksen erilaisista taksitoimijoista. Tilaaminen on sekin helppoa, sillä haluamalleen taksitoimijalle voi soittaa suoraan listattuja puhelinnumeroita näpäyttämällä.

Näin alustavasti olemme keskittäneet TaksiHaun toimimaan nimenomaan pääkaupunkiseudun alueella. Toiveenamme olisi kuitenkin vielä laajentaa sekä monipuolistaa sen palveluita, miksi otamme erityisen mielellämme vastaan palautetta ja muita yhteenottoja sovellukseen liittyen. Lähestyä meitä voi osoitteessa [email protected].

Lataa TaksiHaku:

Lataa Lataa

TaksiHaku